Help

Colofon

De Grachtensite, Vaarwater App en het Verkeersmodel zijn in opdracht van Stichting Waternet ontwikkeld. Heb je vragen over het platform, of over iets anders? Neem dan contact op via: https://www.waternet.nl/service-en-contact/ .

Uselab is verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van de Grachtensite en de API, de databases waarmee de App, het Verkeersmodel en de site met elkaar verbonden zijn. Zij zorgen er onder andere voor dat de gegevens anoniem en snel verwerkt worden, en dat als je een tochtje hebt gevaren met de App je dat ook op de grachtensite terug kan zien.

Uselab heeft de Vaarwater App voor IOs & Android ontwikkeld. Zij zorgen er onder andere voor dat de App goed werkt op verschillende telefoons, dat hij goed af te lezen is in zonlicht en op het water en dat de App jou helpt navigeren waar je maar heen wit.

TNO heeft de sensoren en het verkeersmodel ontwikkeld. Zij zorgen er onder andere voor dat de sensoren goed passerende boten tellen en het verkeersmodel met slimme algoritmes ook de grachten waar geen sensoren hangen goed kan voorspellen.