Help

Vaarwater App

De Grachtensite is gekoppeld aan onze app voor IOs en Android, VaarWater. De ultieme app om Amsterdam vanaf het water te ontdekken! Naast actuele informatie over vaarroutes toont de app openingstijden van bruggen en sluizen. Maak voor je boot een profiel aan en je bent zichtbaar voor medegebruikers van de app. Tegelijkertijd kan jij zien waar de andere bootjes varen. En wanneer je je vaartochten logt zie je deze terug op deze site in je eigen logboek.

Download VaarWater app